Zakelijk groenbeheer, uw visitekaartje naar buiten

Waarom wat doen met bedrijfsgroen?Vertumnus

Wanneer uw bedrijfsgroen een grondige opknapbeurt nodig heeft, of u bent niet tevreden over uw huidige groenbeheer situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons. Kijk welk verschil Vertumnus voor uw bedrijf kan betekenen in de presentatie van uw bedrijfsgroen, alsmede voor het kostenplaatje.

 

Meest gevraagde werkzaamheden:

 • onkruidbeheersing
 • grasmaaien
 • beheer van borders & plantenbakken
 • snoeien van hagen, struiken en bomen
 • planten van hagen, struiken en bomen
 • leggen van terrassen en bestrating
 • beheer van verharding (zwerfvuil, onkruid, etc.)
 • eenmalige opknapbeurt voor speciale gelegenheid
  (open dag, heropening, bruiloft)
 •  

   


  Verzorgingstehuis, begraafplaats, kantoorpand, bedrijfshal of sportveld. Baat bij groene uitstraling.

  U wilt dat het groen rondom de gebouwen het gehele jaar er perfect uit ziet. Wij zorgen ervoor dat het gras regelmatig gemaaid wordt, de borders en groenstroken onkruidvrij blijven, zwerfvuil wordt verwijderd en bomen en struiken er prachtig bij staan.

  Ongeacht de grootte van uw bedrijf kan Vertumnus uw groen onderhouden geheel volgens uw wensen. U kunt zonder meer gedurende alle vier de seizoenen op ons rekenen.


  “U verzorgt mensen of een ander doel, wij de tuin”

  Uw zaak buiten op orde

  Buitenkant bedrijf visitekaartje

  Paden en opritten met een mooie bestrating zijn het eerste aanzicht voor uw bezoekers. Een mooie border of wat plantenbakken kunnen veel doen voor de uitstraling. Dit in tegenstelling tot onkruid en rommel op weg naar uw voordeur.

  "You never have a second chance for a first impression"

  Voor verkoop, bruiloft of open dag

  Vertumnus kan ook het groen eenmalig opschonen voor een speciale gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een open dag. Op deze basis organiseren wij voor makelaars eenmalige schoonmaakbeurten en/of opknapbeurten. Hierdoor krijgen de in verkoop staande panden een perfecte eerste indruk, dankzij de mooie en opgeruimde tuinen. Eventueel leveren wij gevulde plantenbakken voor die speciale dag.

  Werkwijze

  Vertumnus biedt een volledig pakket van diensten aan, dat u zo uitgebreid kunt maken als u zelf wilt. Bij sommige bedrijven werken we op oproepbasis, bij anderen met een vast contract. We hebben machines en professioneel tuingereedschap ter beschikking voor uitgebreid onderhoud en aanleg.

  Groen dat past bij uw visie

  Vertumnus vindt het belangrijk dat de uitstraling die bij uw bedrijf past, ook te zien is in uw groen. Dit kan dus strak met duidelijke lijnen zijn maar ook eco of ander thema. Samen maken we het plaatje kloppend.

  top