Een tuinman voor elke tuin of terras

v

Wij komen zo vaak langs als u wenst. Met sommige particulieren is dat wekelijks en bij anderen elk kwartaal een paar dagen. Het kan gaan om enkel het grasveld te maaien maar ook om elk seizoen wat andere beplanting neer te zetten zodat u altijd kleur in uw tuin heeft. In een contract leggen we precies vast wat we doen en wanneer.

 

 

Meest gevraagde werkzaamheden:

 • snoeien van heggen, bomen en struiken
 • aanleg en onderhoud van borders
 • aanleg en onderhoud van gazon
 • plaatsen van schuttingen en vlonders
 • leggen van terrassen en bestratingen
 • leveren en vullen van plantenbakken
 • onderhoud tijdens afwezigheid
 • installeren van water- en/of irrigatiewerken
 • installeren van tuinverlichting
 • planten van bollen, struiken & bomen
 • plukken van bloemen
 •  

  Tijd om te genieten van uw tuin?

  Een tuin is mooi om naar te kijken, in te zitten, maar het kost wel tijd om goed te onderhouden. Er is ook zoveel mogelijk. Wat kost u meer tijd dan dat u leuk vindt? Wij helpen graag een handje met het maaien, snoeien & opfrissen van uw tuin. Klein tuinonderhoud is onze specialiteit. En als u een heel nieuw ontwerp wil, dan kan dat ook! Die metamorfoses die u op de tv ziet, kunnen wij ook, maar wel een heel stuk goedkoper dan Lodewijk of Rob dat doen!

  “Tuin van uw dromen, tuin om in te dromen”

  Voorbeeld particuliere tuin

  Klein tuinonderhoud

  Het zijn vaak relatief kleine klusjes in de tuin waar u niet aan toekomt. Het grasveldje bijhouden, het terras ophogen, een mooi stenen paadje maken naar de schuur, het wieden van de borders en met wat nieuw groen de boel weer opfrissen. Het zijn zaken waar wij onze hand niet voor omdraaien en u nog lang van nageniet als u het uitbesteedt.

  Ontwerp & aanleg nieuwe tuin

  Aan de basis van uw nieuwe, sfeervolle tuin ligt het ontwerp. Bij onze kennismaking maakt u uw wensen kenbaar en doen wij een inventarisatie van de tuin. Daarna brengen wij alle ideeën samen in een ontwerp. U ontvangt een uitgebreide offerte, waarbij het ontwerp schetsmatig aangeleverd wordt als ondersteuning van de offerte. Gaat u hiermee akkoord dan bespreken wij met u het ontwerp en beplantingsplan. Wij (h)erkennen dat wensen en eisen telkens anders zijn en maken gezamenlijk van uw tuin een prachtig geheel!

  Werkwijze

  Vertumnus biedt een volledig pakket van diensten aan, dat u zo uitgebreid kunt maken als u zelf wilt! Voor de tuinaanleg gebruiken we eerste kwaliteit planten en materialen. Vertumnus geeft zelfs garantie op het aanslaan van de geleverde vaste planten, heesters en bomen.
  Vertumnus is vriendelijk, beleefd en voert de tuinwerkzaamheden uit met de minste belasting voor u en uw omgeving. En laat altijd de tuin opgeruimd achter. Dat is prettig en u weet waar u aantoe bent.

  Na vakantie nette tuin

  Geen uitgedroogde planten of een kaal grasveld wanneer u terug komt van vakantie. Wij maaien uw gazon en bewateren en verzorgen uw planten. Wij verzorgen namelijk ook tijdens de vakantie tuinen. Dan kunt u bij thuiskomst nog lekker na genieten en het voelt wel zo veilig.

  top